Magazine voor en door inwoners van heteren – nummer 38 | jaargang 11

Van de redactie

Schrijvers gezocht
Door een grotere schrijversgroep aan ons te binden kunnen de artikelen beter over de schrijvers worden verdeeld. Ben jij creatief met taal en vind je het leuk om te interviewen en te schrijven? Dan ben jij de schrijver die de Peperbus zoekt! Meld je aan via info@peperbus-heteren.nl. Geef aan welk soort artikelen jouw voorkeur hebben. De Peperbus neemt dan contact met je op.

Accountmanager advertenties gezocht
Het financiële bestaansrecht van de Peperbus zijn de advertenties en advertorials in de Peperbus. We zijn erg blij met de vele adverteerders in ons blad. Om de contacten met deze adverteerders goed te onderhouden, te intensiveren en nieuwe adverteerders aan ons te binden, zijn we op zoek naar een ‘accountmanager advertenties’. Heb jij een commerciële instelling/ervaring, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en wil jij de Peperbus een financiële toekomst geven? Dan zoeken we jou. Als tegenprestatie biedt de Peperbus jou een onkostenvergoeding.

Peperbus onderwerpen
De redactie is voor elke editie op zoek naar nieuwe onderwerpen. Daarbij kunnen we wel wat hulp gebruiken. Heb jij een goede suggesties, ideeën of een wellicht een leuk artikel neem dan contact met ons op mail adres via info@peperbus-heteren.nl.

neem contact op